Var försiktig med din själ. Be careful with your soul.

Become not bond servants of men…

through signs & wonders

Var inte någon människas slav

Dansa inte efter någon annans människas pipa. Var alltid genuint sann mot dig själv, mot andra och särskilt mot Gud. Du kan leva efter Jesu pipa d.v.s följa Honom i Hans fotspår och lyssna på den Helige Andes maning i ditt hjärta. Men, gå aldrig emot din egen övertygelse, din inre röst. Du är på den ruta du är. Förvandling måste få komma inifrån, precis som puppan i en kokong, innan den blir en fjäril.

Många följer ledare, självutnämnda eller av andra insatta, oavsett om ledarens budskap vittnar i deras hjärtan. De vågar inte stå upp för sin egen uppfattning, om den inte är i samklang med gruppens eller ledarens.  Alla andliga ledare är inte insatta av Gud och även de som är det, kan gå fel. Lyssna på smörjelsen du fått i ditt hjärta, du kan urskilja vad som är rätt och vad som är fel. Använd även ditt huvud, Gud har…

View original post 803 more words